Praktijk voor Beweging

Inhoud van de Opleiding

Vernieuwde opleiding:

Vanwege diepgaande invloeden die veranderingen in de samenleving veroorzaken, is RPRM« in 2 delen gesplitst en zijn er nieuwe technieken en informatie toegevoegd. Sociaal cultureel maatschappelijke invloeden in groter verband evenals de invloed van ons zonnestelsel die onze persoonlijke situatie be´nvloeden, komen meer aan de orde.

RPRM 1

RPRM 1 bestaat uit 4 modulen die op 16 zaterdagen, doorgaans 2 maal per maand, tussen 10.00 en 18.00 uur worden gegeven, en 5 oefenavonden.

Modulen:

RPRM 1 geeft je een stevige en uitgebreide basis om volledige Primaire Reflex inhibitie en stressrelease toe te passen.De basis van de opleiding wordt gevormd door zich ontwikkelende vaardigheden, kennis en zelfwaarneming. RPRM« 1 wordt met een certificaat afgesloten.
Kosten voor RPRM 1 bedragen 3600,-

RPRM 2

RPRM 2 bestaat uit 10 a 11 dagen waarbij aan de orde komen: invloeden vanuit Maatschappij, geschiedenis en vanuit ons zonnestelsel, ongekende invloeden. Stress en overtuigingen, ongekende stress opsporen, stresstransformatie, uit stress stappen.
RPRM 2 geeft je inzicht in de werkzaamheid van intense langdurige invloeden in het individu van buitenaf en voorziet in de basis om die op te sporen als zij ongeremde reflexen en stress veroorzaken, zodat stressrelease mogelijk is.
Kosten voor RPRM 2 bedragen 2400,-

N.B.: Najaar 2023 worden 2 kennismakingsdagen georganiseerd in September en Oktober op vrijdagen. Data verschijnen vanaf augustus op de site.