Praktijk voor Beweging

Inhoud van de Opleiding

Vernieuwde opleiding:

Vanwege diepgaande invloeden die veranderingen in de samenleving veroorzaken, is het nodig geweest RPRM« in 2 delen te splitsen door sommige onderdelen van de opleiding te vervangen en nieuwe technieken en informatie toe te voegen. Sociaal cultureel maatschappelijke invloeden in groter verband die onze persoonlijke situatie be´nvloeden, komen meer aan de orde. Ook aan de invloed van ons zonnestelsel wordt aandacht besteed.

RPRM 1

RPRM 1 bestaat uit 6 modulen van elk 3 dagen, doorgaans 1 maal per maand tussen 12.00 en 18.00 uur.

Modulen:

RPRM 1 geeft je een stevige en uitgebreide basis om volledige Primaire Reflex inhibitie en stressrelease toe te passen.De basis van de opleiding wordt gevormd door zich ontwikkelende zelfwaarneming en kennis. RPRM« 1 wordt met een certificaat afgesloten.
Kosten voor RPRM 1 bedragen 3600,-

RPRM 2

RPRM 2 bestaat uit 4 a 5 modulen. RPRM 2 geeft je inzicht in de werkzaamheid van intense langdurige invloeden in het individu van buitenaf en de basis om die op te sporen als zij ongeremde reflexen en stress veroorzaken.
Informatie op aanvraag.

De totale opleiding bestaat uit 10 a 11 modulen van meestal drie dagen + 5 oefenavonden.
N.B.: Informatie over RPRM 2 wordt op verzoek besproken of toegestuurd.
Meer gedetailleerde informatie over de inhoud van de modulen van RPRM 1 wordt eveneens op verzoek besproken of toegestuurd