Praktijk voor Beweging

Over Margaret Mulder

Drs. Margaret Mulder (historica, Amsterdam ) concentreert sinds 1993 haar werk op haar praktijk waarin zij kinderen (vanaf 6 maanden) en volwassenen behandelt en begeleidt. Haar specialiteit is Geluid en Beweging, met name in relatie tot de ontwikkeling van het menselijk organisme.

Als bewegingsdeskundige ontwikkelde ze een unieke behandelmethode voor diepgaande en snelle inhibitie van ongeremde Primaire Reflexen, en de Edu-kinetische Opleiding Primaire Reflexen RPRMŽ.

In haar boeken "Over Leven" en "Primaire Reflexen, reageren of ageren?" beschrijft zij Primaire Reflexen, hun functie, werking, beweging, en wat de ongeremde aanwezigheid van dergelijke overlevingsreflexen aan storingen teweeg kan brengen in het menselijk organisme. Het doel in al haar werk is de vitaliteit van volwassenen en kinderen te helpen optimaliseren opdat iemand zijn kwaliteit kan manifesteren. Dit gebeurt vanuit samenwerking en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid.

Haar wens is om kleine kinderen onnodig toekomstig gehannes en leed te besparen. Dit kan o.a. door storende Primaire Reflexen onder controle te brengen.

Margaret Mulder is getrouwd en heeft met haar echtgenoot 3 kinderen.