Praktijk voor Beweging

Opleiding Primaire Reflexen RPRMŽ

Inhoud opleiding

De Opleiding Primaire Reflexen RPRMŽ is een ervaringsopleiding, waarin de nadruk ligt op de verwerving van vaardigheden, sensitiviteit en lichaamsbewustzijn in relatie tot waarneming en adem.

Na afronding van de opleiding kan men bij kinderen en volwassenen Primaire Reflexen inhiberen. Bovendien heeft men de beschikking over zeer adequate technieken om op fysiek, psychisch, bio-chemisch en geestelijk gebied stress af te voeren en mensen in balans te brengen. Men kan een eigen praktijk opzetten om Primaire Reflexen bij anderen te inhiberen. Het is ook mogelijk om in het bedrijfsleven en het onderwijs de opgedane vaardigheden in te zetten.

Vernieuwde opleiding:

Vanwege veranderingen in de samenleving en Coronamaatregelen, is het nodig geweest RPRM in 2 delen te splitsen door sommige onderdelen van de opleiding te vervangen en nieuwe informatie toe te voegen. De groep wordt klein gehouden.

RPRM 1, bestaat uit 6 modulen van elk 3 dagen, doorgaans 1 maal per maand tussen 12.00 en 18.00 uur.

RPRM 1 geeft je een stevige en uitgebreide basis om volledige Primaire Reflex inhibitie en stressrelease toe te passen. RPRMŽ 1 wordt met een certificaat afgesloten.
Kosten voor RPRM 1 bedragen 3600,-

RPRM 2; bestaat uit 4 a 5 modulen. Informatie op aanvraag.