Praktijk voor Beweging

Opleiding Primaire Reflexen RPRM

Inhoud opleiding

De Opleiding Primaire Reflexen RPRM is een ervaringsopleiding, waarin de nadruk ligt op de verwerving van vaardigheden, sensitiviteit en lichaamsbewustzijn in relatie tot waarneming en adem.

Na afronding van de opleiding kan men bij kinderen en volwassenen Primaire Reflexen inhiberen. Bovendien heeft men de beschikking over zeer adequate technieken om op fysiek, psychisch, bio-chemisch en geestelijk gebied stress af te voeren en mensen in balans te brengen. Men kan een eigen praktijk opzetten om Primaire Reflexen bij anderen te inhiberen. Het is ook mogelijk om in het bedrijfsleven en het onderwijs de opgedane vaardigheden in te zetten.

Duur en opzet van de opleiding:

De opleiding op zich bestaat uit 11 modulen van twee of drie dagen, en 5 oefenavonden. 10 van de modulen worden in een jaar gegeven, na 4 maanden volgt nog een laatste integratieblok. Daarnaast verdient het aanbeveling om op minstens drie dagen per week te oefenen. De opleiding wordt met een certificaat afgesloten.

De modulen worden doorgaans eenmaal per maand op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen gegeven, tussen 10 u en 16.30 u. Omgeving Wageningen.